EL TEU TAXI A PREU TANCAT, ARA A BARCELONA

CONEIX EL PREU TANCAT DEL TEU VIATGE

AMB QUIN TIPUS DE VEHICLE PREFEREIXES VIATJAR?

REGISTRE SIMPLE I RÀPID

LA TEVA EXPERIÈNCIA AMB TAXICLICK ENS IMPORTA

CONEIX EL PREU TANCAT DEL TEU VIATGE

El preu del teu trajecte en taxi ja no tornarà a ser un misteri. Ara amb l’APP TaxiClick Easy podràs conèixer el preu exacte del teu viatge i pagar des de la mateixa App! Adéu a les sorpreses pel preu dels teus viatges.

Fondo Izq
Fondo Der
Conoce el precio cerrado de tu viaje
Fondo Izq
Fácil Registro
Fondo Der

REGISTRE SIMPLE I CÒMODE

Introdueix el teu número de telèfon per rebre un SMS amb el codi de verificació que se’t requerirà per confirmar la teva identitat. L’autenticació es durà a terme automàticament.

QUAN VULGUIS I COM VULGUIS

Escull quan vols realitzar el teu trajecte en taxi i el tipus de vehicle amb el qual voldràs viatjar: normal, ecològic o monovolum.

Fondo Izq
Programación
Fondo der
Fondo Izq
Fondo Der
Conoce el precio cerrado de tu viaje

ET GEOLOCALITZEM AUTOMÀTICAMENT

La geolocalització es porta a terme automàticament. De totes maneres també tens la possibilitat de confirmar i / o modificar l’adreça de recollida segons les teves necessitats. De moment l’App únicament estarà disponible per a serveis a l’Àrea Metropolitana de Barcelona

ARRIBA ALS TEUS LLOCS FAVORITS, MÉS RÀPID

Amb TaxiClick Easy pots assenyalar les destinacions que més freqüentes com a favorits (casa, treball, aeroport). Demana el teu taxi de manera més eficient i sense perdre ni un segon!

Fondo Izq
Favoritos
Fondo der
Fondo Izq
Valoración
Fondo der

LA TEVA EXPERIÈNCIA AMB TAXICLICK EASY ENS IMPORTA

Fes una avaluació de la nostra App. La pantalla de valoració apareixerà al teu smartphone després de cada viatge amb TaxiClick Easy. Ajuda’ns a millorar el nostre servei!

PREGUNTAS FRECUENTES

És senzill. La tarifa de preu tancat s’utilitza per mostrar-te el preu exacte d’un trajecte en taxi abans de sol·licitar-lo. D’aquesta manera podem donar-te un servei més transparent.

A través de l’App TaxiClick Easy i des de qualsevol Smartphone (Android, IOS)

Sí. L’App TaxiClick Easy t’ofereix l’opció de contractar el servei amb tarifa de PREU TANCAT o PREU TAXÍMETRE.

Sí. Aquests són els casos en què es poden fer càrrecs d’anul·lació:

  • Serveis immediats: pots cancel·lar el teu viatge sense cap cost si encara no t’hem assignat un taxi i durant el primer minut des que t’ho assignem. Passat aquest temps, si cancel·les, se’t cobrarà un import de 5 euros.
  • Serveis programats: pots cancel·lar gratuïtament un servei programat fins a 15 minuts abans de l’hora de recollida. Passat aquest temps, si cancel·les, se’t cobrarà un import de 5 euros.
  • Si no ets present en el moment de la recollida, el nostre sistema cancel·larà el servei i se’t cobrarà un import de 7 euros.

La tarifa de preu tancat inclou tots els suplements possibles per al trajecte indicat. Si escau, també inclou el pas pel túnel de Vallvidrera. Per tant, no se’t cobrarà cap cost addicional al preu tancat.

En aquest cas hauràs de cancel·lar la teva sol·licitud o reserva i tornar-la a fer. En cas contrari el taxista farà l’acusació en funció de l’import del taxímetre.

A través de l’aplicació. (Preu tancat i preu de taxímetre)

Pagament en taxi amb efectiu o targeta bancària. (Preu taxímetre)

Si esculls la tarifa de preu tancat no podràs fer parades o canvis de destinació.

El comptador en tot moment marcarà la tarifa 3 i el preu 0.

La ruta cap a la destinació serà la que el conductor consideri oportú per fer el viatge de la manera més eficient i segura.

L’import mínim d’un servei immediat a preu tancat  és de 7 euros.

L’import mínim d’un servei amb reserva anticipada a preu tancat és de 7 euros.

 

Més informació sobre la tarifa de preu tancat en el següent enllaç (https://taxi.amb.cat/es/usuari/tarifes)

CONTACTA CON NOSOTROS

E-MAIL

info@easy.taxiclick.com